Условия

ВАЖНО!
С  пазаруването като „Гост“ в сайта www.fashionbgroup.com , ПОТРЕБИТЕЛЯТ потвърждава, че е запознат с долуописаните насоки и условия на сайта, приема ги и се задължава да ги спазва.


ПОРЪЧКА

Можете да поръчате чрез сайта 24/7, но поръчката ще бъде обработена само в работно време ( от 10:00ч.до 18:00ч.) .

Ако не е посочен размер, или има нещо неясно за поръчващия, то тогава следва да се свърже с нас. Ако желаете, можете да добавите пояснителни бележки към поръчката като "коментар". 

ВАЖНО: Всички в размери в сайта са с илюстративна цел , дори да има изброени налични размери ( ние ще се свържем с Вас, за да уточним размер и детайлите по поръчките).

След като заявите своята поръчка, ще се появи съобщение за успешна поръчка,с генериран уникален номер, който е добре потребителят да запази. Детайли за поръчката също ще бъдат видими и ако сте допуснали грешка при попълването им, е редно да се свържете с нас ( телефон :0898 533 393; 0898 573 788 -относно поръчки от понеделник до петък ; за други въпроси 0898 573 080  ;0898 680 130 ).
В същия (работен) ден, Вашата поръчка ще започне да се обработва от нашия екип.


ДОСТАВКА

Доставките се извършват чрез куриерска фирма Speedy.
Всички пратки от Фешън Брандс Груп ЕООД се изпращат от адрес на фирмата.Цената на доставката зависи от куриерската тарифа. ФЕШЪН БРАНДС ГРУП ЕООД не носи отговорност за стойността на пратката.Всички пратки се изпращат като стандартни пратки .
Обичайното време за обработка и доставка е 1-3 дни (изключение правят продуктите от стари колекции на склад, които могат да се забавят от 1 до 2 седмици). 

При поръчка на стоки над 100лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

Връщането е за сметка на клиента.


Всички пратки се изпращат с опция ТЕСТ и ПРЕГЛЕД.

Ако имате желание да узнаете приблизителната стойност на доставка на дадена поръчка, посетете сайта на куриерската фирма за повече информация или се свържете с нас. След обработена поръчка, с клиента трябва да се свърже (вероятно чрез SMS съобщние) куриерската фирма, за да информира относно това с точност.

ВАЖНО е да се отбележи, че когато пратки, адресирани „до поискване“, които не са потърсени в 3-дневен срок от пристигането им в куриерския офис, се връщат на подателите (FBG) след изтичане на този срок, без предупреждения и други процедури.

ПЛАЩАНЕ

Плащане с пощенски паричен превод
(Разписката получена от кyриерската компания е вашият платежен документ
съгл. Наредба №Н-18 чл.3)

Директен банков превод:
(Използвайте уникалния идентификационен номер на поръчката – ID, като причина за плащане. Вашата поръчка ще бъде изпратена след като сумата бъде получена в нашата банкова сметка.)

ВЪЗМОЖНИ ПРОБЛЕМИ

Възможни проблеми при осъществяване на поръчката, при които обстоятелства ще се свържем с Вас възможно най-бързо, ако това е възможно:

1.     Поръчаният артикул не е наличен;
2.     Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен;
3.     Грешен телефон за връзка с клиента;

Фешън Брандс Груп ЕООД най-любезно моли клиентите на електронния магазин да въвеждат коректни данни за доставка.При неправилно въведени данни Фешън Брандс Груп ЕООД не носи отговорност за забавянето и оскъпяването на пратката.

телефон за контакт : 0898 533 393 ; 0898 573 788


ОТКАЗ

Възможни причини за отказ на поръчката от куриера:

1.     Ако доставеният продукт не е този, който е поръчан;
2.     Ако доставеният продукт е повреден;
3.     Ако доставеният продукт е с недостатъци;

(!) В случай че потребителят откаже получаването на пратката извън изброените случаи той е длъжен да плати разходите за доставка и връщане на продукта.


ЗАМЯНА/ВРЪЩАНЕ

Връщането на всички пратки става на следния адрес :

гр.Сандански 2800
ул."Гоце Дечев "25
фирма ФЕШЪН БРАНДС ГРУП ЕООД 
тел.:0898 533 393
тел.: 0898 573 788


Искате да върнете поръчан продукт? 

Моля да ни информирайте за това решение на тел.0898 533 393 : 0898 573 788 преди да го изпратите към нас.
Връщането трябва да бъде направено в рамките на 14 календарни дни считано от датата на доставката, съгласно условията на чл.55 ал.3 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите).
Обърнете внимание, че продуктът може да бъде върнат единственно в оригиналната му опаковка/вид и придружен с всички документи получени при доставката.
Продуктите трябва да отговарят на следните условия:
     -да не са са използвани никога
     -да бъдат в оригиналната си опаковка и да бъде запазена нейната цялост
     -да са неповредени и не са променени по някакъв начин
Моля, не повреждайте оригиналната опаковка и етикети на продукта.
Транспортните разходи за връщането са за сметка на клиента.
Възстановяването на сумата става по банков път в срок от 14 календарни дни от получаването на стоката.

Fashionbgroup.com си запазва правото да отказва поръчки на клиенти с връщания на продукти повече от 30% от общия им брой поръчани продукти.

Как да подменя размера ? 

Моля да ни информирайте за това решение на тел.0898 573 788 преди да го изпратите към нас.
Обърнете внимание, че продуктът може да бъде заменен единственно в оригиналната му опаковка/вид и придружен с всички документи получени при доставката.
Продуктите трябва да отговарят на следниете условия:
     -да не са са използвани никога
     -да бъдат в оригиналната си опаковка и да бъде запазена нейната цялост
     -да са неповредени и не са променени по някакъв начин
     -да бъде в срок от 14 дни от деня на доставка
Моля, не повреждайте оригиналната опаковка и етикети на продукта.
Транспортните разходи по замяната са за сметка на клиента.
  
В случай, че получените продукти все пак не отговарят на вашите размери, може да ги замените с друг размер или друг продукт. Новият размер или продукт ще получите в рамките на 1-3 работни дни след като предварително се свържете с нас на тел.0898 533 393;  0898 573 788, за да заявите необходимия размер. 

В случай че нямаме наличност да подменим вашият размер, ще ви възстановим сумата на продукта по банков път.             

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

В: Защо даден продукт няма посочени налични размери?

О: В тези случаи, молим да се свържете с нас по телефон-  0898 533 393; 0898 573 788 (за най-бърза реакция), e-mail ( elena@fashionbgroup.com ) или социална мрежа. Ще Ви дадем нужната информация.
В: Искам да върна закупена стока, защото не съм имал/а възможност да я пробвам (тествам) на място при куриера, а размерът не е за мен. Как да се осъществи връщането?
О: Изпращаме всички пратки с опция „преглед и тест“, за да може клиентът да види и пробва това, което купува от нас.


ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 
I.Данни за администратора на лични данни:
Администратор на личните данни на потребителите на онлайн магазин:

"ФЕШЪН БРАНДС ГРУП" ЕООД, адрес: гр. София 1618, ул. Лунна папрат 3.

II. Лични данни на потребителите, които биват събирани и обработвани от администратора на магазина:
·  При направата на поръчка, потребителят предоставя следната информация : собствено и фамилно име, адрес за доставка, данни за фактуриране, начин на плащане, телефонен номер;
· При направата на поръчка, потребителят се съгласява с нашата -Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни- виж Приложение 1

III. Цели на събиране и обработване на данните на потребителите:

·  обработване на поръчки, включващо приемане, обработване, експедиране и фактуриране на същите;
·  разрешаване на проблеми, свързани с анулирания на поръчки или всякакви други проблеми, свързани с поръчките на закупените стоки;
·  връщане на продуктите в съответствие със законовите разпоредби;
·  възстановяване на стойността на продуктите съгласно законовите разпоредби;


IV. Продължителност на периода на съхранение на потребителските лични данни

Продължителността на съхраняването на лични данни се определя от съответния период на задържане .След изтичането на този срок съответните данни ще бъдат заличени, при условие че вече не са необходими за изпълнението или откриването на договора и / или вече няма законни интереси от наша страна за по-нататъшното съхранение.

V. Обработка на данни, свързани с поръчката

При обработването на поръчката, някои лични данни ще бъдат прехвърлени на нашите партньори, с които ще осъществим доставката на поръчаните стоки.

·  Личните данни на потребителите мога да бъдат споделяни с:
доставчици на куриерски услуги;
доставчици на платежни/банкови услуги;
доставчици на ИТ услуги;
При изискване от закона, данните на потребителя могат да бъдат споделени и с публични органи.

Споделянето на данните на потребителите с трети страни се извършва съгласно законовите разпоредби в областта на защита на данните и поверителността на информацията.


VI. Вашите права
 
Имате право на достъп до Вашите данни, които обработваме, както и право на коригиране, изтриване, ограничаване на обработка, преносимост на данни, оттегляне на съгласие и възражение.


ПРИЛОЖЕНИЕ 1:

Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни

Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни съобразно  чл. 7 от Регламент 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА 

Съгласен/съгласна съм с това, че личните ми данни: три имена, адрес и имейл адрес се обработват от „ФЕШЪН БРАНДС ГРУП“ ЕООД за изпълнение на договор за закупена стока  , както и за изпращане на информационни и рекламни съобщения за продуктите на „ФЕШЪН БРАНДС ГРУП“ ЕООД.  Съгласието си предоставям за периода, необходим за изпълнение на договорно отношение между мен и „ФЕШЪН БРАНДС ГРУП“ ЕООД, а след това за по-краткото от:

1) предвидения период за съхраняване на договорни документи съгласно данъчното и счетоводното законодателство на Република България или 2) периода от 5 години.

Информиран/информирана съм, че мога да оттегля съгласието си по всяко време като го заявя писмено на адрес: гр.Сандански, ул.Гоце Делчев №25 за „Фешън Брандс Груп“ ЕООД или на ел. адрес sales@fashionbgroup.com, както и че искането ми може да не бъде удовлетворено, ако същото противоречи на изпълнението на законови задължения на администратора или на обществения интерес.

Какво са бисквитките (cookies)?

Този уебсайт използва т.нар. „бисквитки“ (cookies). Това са малки текстови файлове, които се съхраняват във Вашия браузър. Те пазят определена информация (напр. Вашия предпочитан език или настройки на уебсайта), която Вашият браузър може да изпраща обратно към нашия сървър при следващото Ви посещение.

С тяхна помощ сайтът ще разпознае Вашето устройство следващия път, когато го посетите.

Бисквитките се използват широко за подпомагане на функционирането на уебсайтове или за подобряване на тяхната ефективност.

Бисквитките изпълняват множество различни функции. Например, те ни помагат да анализираме колко добре се представят нашият сайт или дори ни позволяват да Ви препоръчаме съдържание, което смятаме, че ще бъде интересно за Вас.

Повечето бисквитки не събират информация, която може да Ви идентифицира, а по-скоро събират обща информация за това как потребителите достигат до нашите сайтове и ги използват или какво е тяхното местоположение.


ПОЛИТИКА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА "БИСКВИТКИ"

Какви бисквитки използва нашият сайт?

Тези бисквитки са необходими за нормалното функциониране на уебсайта и не могат да бъдат изключени в нашата система. Обикновено те се поставят с цел единствено да подпомагат Вашите действия, свързани с използването на нашите услуги в уебсайта .

Вие можете да настроите своя браузър да блокира или да Ви информира за тези бисквитки, но в такъв случай някои части от уебсайта няма да работят правилно. Тези бисквитки не съхраняват никаква информация, чрез която Вие можете да бъдете лично идентифицирани.Facebook Pixels


Чрез Facebook Pixeld ние може да проследим действията на потребителите на нашия сайт, които са кликнали на наша реклама във Facebook. По този начин ние може да водим статистика за ефективността на нашата рекламна комуникация в социалната мрежа. Освен това, чрез информацията от него ние може да създаваме специални рекламни кампании към определени аудитории на база техните интереси.

Пикселът е собственост на Facebook Inc. и те съхраняват информацията от записите. Събраната информация в платформата за реклама е анонимна за нас, но Facebook може да я свързва с Вашия акаунт според правилата на политиката им за поверителност, която може да

откриете на https://www.facebook.com/about/privacy

Вие може да деактивирате бисквитките според Вашите предпочитания. Всички браузъри Ви позволяват да променяте настройките за бисквитки. Обикновено можете да намерите тези настройки в меню „опции“ или „предпочитания“ на Вашия браузър.

Деактивиране използването на бисквитки, обаче, може да доведе до ограничаване на функционалността или да има неблагоприятно въздействие върху удобството при работа в нашия уебсайт.

Ако използвате различни устройства, за да достъпвате нашия уебсайт, предпочитанията Ви трябва да бъдат настроени на всеки един от тях.

Ако имате някакви въпроси по отношение на тази Политика за бисквитки, моля, свържете се с нас на имейл sales@fashionbgroup.com

CLOSE
Close Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Политика за бисквитките Съгласен съм